Deltag i årets julekalendere

Vil du være med i årets flotte julekalendere, hvor der udloddes gevinster til mere end 25.000 kr.

  • Julekalenderne afvikles af livsstilsmagasinet KvindeGuiden.dk.
  • Alle med bopæl i Danmark kan deltage – gratis og uforpligtende.
  • Ingen krav om køb eller abonnement.
  • Du kan til enhver tid nemt afmelde dig, hvis du ikke ønsker at deltage.

Registrer dig nu på KvindeGuiden.dk, og få tilsendt dagens kalenderlåger fra den 1. til den 24. december.

Deltag gratis til julekalenderkonkurrence
Andres nyheder
Rubs af friske krydderurter
18/07 - 2017
Med duftende, friske krydderurter kan du tilføje stor smag til din sommermad. Lav rubs af din yndlings krydderurt eller kombiner den med andre urter - og få helt nye smagsoplevelser…
Spis dine haveblomster - rose, lavendel & pelargonier
17/07 - 2017
Både rosenblade, lavendel og nogle duftpelargonier kan anvendes til at give smag eller dekorere madretter med. Det ser helt fantastik ud, og det smager spændende. Et nemt og meget dekorativt tip er at fryse blomsterbladene og servere dem i en punch eller velkomstdrink.
Fremstil duftolie af havens blomster
17/07 - 2017
Mange skønne dufte fra planter i haven og naturen kan anvendes til cremer, sæber, salver og olier. I bogen ’Duftende planter’ fra forlaget Koustrup & Co, fortæller forfatter Anemette Olesen om hvilke planter der særlig egner sig særligt til fremstilling af duftende plejeprodukter.
Kom nemt i gang med at sylte - 4 suveræne syltebøger
17/07 - 2017
Det er ganske tilfredsstillende at sylte lidt af havens høst, så man har skønne, hjemmelavede marmelader, pickles og surt, når sommeren går på held. Fire bøger, skrevet af nogle af Danmarks mest rutinerede og engagerede madskribenter, viser hvordan du nemt kommer igang. Bøgerne anviser, trin for trin, sylte- og fermenteringsmetoder, giver gode tips og inspirerer med opskrifter fra fjerne himmelstrøg såvel som klassisk danske sylteopskrifter. Fremstil din egen ketchup, sennep...
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston
17/07 - 2017
Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.