Deltag i årets julekalendere

Vil du være med i årets flotte julekalendere, hvor der udloddes gevinster til mere end 25.000 kr.

  • Julekalenderne afvikles af livsstilsmagasinet KvindeGuiden.dk.
  • Alle med bopæl i Danmark kan deltage – gratis og uforpligtende.
  • Ingen krav om køb eller abonnement.
  • Du kan til enhver tid nemt afmelde dig, hvis du ikke ønsker at deltage.

Registrer dig nu på KvindeGuiden.dk, og få tilsendt dagens kalenderlåger fra den 1. til den 24. december.

Deltag gratis til julekalenderkonkurrence
Andres nyheder
Dyreriget deluxe af Millie Marotta
23/01 - 2017
Både voksne og børn har fundet farveblyanter og tusser frem, og overalt ligger de storsælgende malebøger øverst på alverdens bestsellerlister. Nu kan du også være med på trenden med Millie Marottas nye, smukke malebog for voksne.
Plantemad af Mia Gardum
23/01 - 2017
Har du lyst til mere grønt i din mad? Overvejer du måske at blive vegetar eller veganer? Måske bare nogle af ugens dage? Så er opskriftsamlingen 'Plantemad', der er skrevet af den passionerede blogger, grøntsagsentusiast og skribent, Mia Gardum, lige noget for dig!
Charterselskab: Mere end hver tredje foretrækker charter
23/01 - 2017
Meget er sket i charterbranchen siden det første charterfly lettede fra Danmark med kurs mod Mallorca i 1953. Men skal man tro et af Danmarks største charterselskaber, så er charterrejser lige så hot i dag, som det var dengang. Ifølge rejsebureauet Apollo er ferieformen med årene faktisk blevet en af danskernes absolut foretrukne, hvilket ikke mindst skyldes, at branchen i dag har temmelig meget mere at byde på end de klassiske charterdestinationer omkring Middelhavet.
Women´s March – Copenhagen 2017
20/01 - 2017
Den 21. januar - dagen efter Trumps indsættelse som amerikansk præsident, går mennesker verden over for at demonstrere deres modstand mod tidens fremherskende nationalistiske, racistiske og kvindehadske tendenser. Også i Danmark arrangerer ’Women´s March – Copenhagen’ protestmarch.
Indisk butterchicken
20/01 - 2017
Den lækreste møre, cremede butterchicken krydret med kardemomme, koriander, ingefær og garam masala. Hertil en forfriskende bananraita.