Deltag i årets julekalendere

Vil du være med i årets flotte julekalendere, hvor der udloddes gevinster til mere end 25.000 kr.

  • Julekalenderne afvikles af livsstilsmagasinet KvindeGuiden.dk.
  • Alle med bopæl i Danmark kan deltage – gratis og uforpligtende.
  • Ingen krav om køb eller abonnement.
  • Du kan til enhver tid nemt afmelde dig, hvis du ikke ønsker at deltage.

Registrer dig nu på KvindeGuiden.dk, og få tilsendt dagens kalenderlåger fra den 1. til den 24. december.

Deltag gratis til julekalenderkonkurrence
Andres nyheder
Kvinder og børn der er udsat for vold afvises på krisecentre
20/01 - 2018
Ifølge tal fra Socialstyrelsen afvises tusindvis af voldsudsatte kvinder på landets krisecentre pga. pladsmangel. "Det er i værste tilfælde livsfarligt, da vi ved, at det farligste tidspunkt for en voldsudsat kvinde er, når hun forsøger at forlade eller forlader voldsudøveren" siger Lisbeth Jessen, direktør i Danner.
Musikfestivaler 2018
19/01 - 2018
I maj skydes festivalsæsonen i gang, og hen over sommeren afvikles mere end 20 fantastiske musikfestivaler med lyd og rytmer i enhver genre, for enhver smag og for musikelskere i alle aldre. Skal du opleve Bruno Mars på Roskilde Festival 2018, Lukas Graham til Grøn Koncert, Depeche Mode på Tinderbox 2018, Björk på Northside eller måske Britney Spears på Smukfest 2018, så er det om at sikre sig en billet i god tid. Få et hurtigt overblik over dette års udbud af festivaler - og nogle af...
Fuldkornsdag
17/01 - 2018
Den 19. januar afvikles Årets Fuldkornsdag. Dagen skal minde danskerne om, at de skal huske deres 75 gram fuldkorn om dagen. Det gælder ikke kun denne dag, men året rundt. For selvom fuldkorn er populært, så er det ikke alle danskere, der får de anbefalede mængder.
Probiotika & præbiotika
17/01 - 2018
Tarmbakterier er et af tidens helt store emner. De har en afgørende betydning for vores immunforsvar, fordøjelsesevne og tarmsundhed, og lige nu strømmer det ind med ny viden om sammenhænge, man knapt troede var mulige. Hvem ville have troet, at vores tarmbakterier har indflydelse på områder som psyken og komplicerede sygdomme som Alzheimers og type 2-diabetes?
Nyt studie: Overvægt øger risikoen for astma
17/01 - 2018
Det er lykkedes danske og internationale forskere at komme med et svar på det spørgsmål, der længe har floreret – er det astma, der kan føre til overvægt, eller forholder det sig lige omvendt?