Deltag i årets julekalendere

Vil du være med i årets flotte julekalendere, hvor der udloddes gevinster til mere end 25.000 kr.

  • Julekalenderne afvikles af livsstilsmagasinet KvindeGuiden.dk.
  • Alle med bopæl i Danmark kan deltage – gratis og uforpligtende.
  • Ingen krav om køb eller abonnement.
  • Du kan til enhver tid nemt afmelde dig, hvis du ikke ønsker at deltage.

Registrer dig nu på KvindeGuiden.dk, og få tilsendt dagens kalenderlåger fra den 1. til den 24. december.

Deltag gratis til julekalenderkonkurrence
Andres nyheder
Vild - Naturen ind i køkkenet, Thomas Laursen
27/04 - 2017
Til alle, der nyder at samle og bruge ingredienser fra den vilde naturs spisekammer, har en af landets absolutte pionerer indenfor moderne dansk vildmad skrevet en formidabel guide. Thomas Laursen har hele sit liv været betaget af den danske natur og har gennem årene tilegnet sig en enorm viden om dansk naturs spiselige planter. I dag lever han af at formidle sin viden, og af at samle vilde urter, bær, tang og svampe til nogle af landets mest feterede restauranter. Heldigvis har han ogs...
Hornfisk med strandtzatziki og strandkarse
27/04 - 2017
Det er sæson for hornfisk, så har du fiskeentusiaster i familien, så er det oplagt at pakke fiskegrej og -stang og tage på hornfiskeri. Hornfisk er en dejlig spisefisk, ikke mindst når den den serveres med hjemmerørt remoulade eller en cremet tzatziki fuld af vilde strandurter. Fra Thomas Laursens nye bog 'Vild - Naturen ind i køkkenet' bringer vi her en herlig forårsret fuld af ingredienser samlet i den vilde, danske natur.
Nye lækre dufte - Forår 2017
26/04 - 2017
Foråret byder på flere nye parfumer og dufte, friske pust med duftnoter som passer til sommer, solskin og blå himmel. Er du på jagt efter en ny duft, så er her 12 spændende forårsnyheder fra blandt andet Abercrombie & Fitch, Kenzo, Hugo Boss, Giorgio Armani og Yves Saint Laurent.
Lav dine egne planter med Karina Demuth
25/04 - 2017
Det er sjovt, nemt, billigt - og ikke mindst dybt tilfredsstillende at frøså eller stiklingsformere sine egne planter, skriver forfatter Karina Demuth i sin nye bog 'Krukker og højbede'. Og så er mange sommerblomster og grøntsager faktisk super nemme at kultivere fra frø. Her bringer vi Karina Demuths anvisninger til, hvordan du nemt kommer i gang med at gro dine egne sommerblomster, urter og grøntsager.
Tilberedning af hornfisk
24/04 - 2017
Fra midten af april er det sæson for hornfisk. Her svømmer hornfisken så tæt ved land, at man med fiskestang og blanke blink, kan fange fisken fra strand eller mole. Hornfisk er en rigtig forårsdelikatesse, og har en fin og mild smag, som faktisk minder mere om smagen af fjerkræ end fisk. Hornfisk er godt med nye kartofler, citron, rabarberkompot eller hjemmerørt remoulade.